Thursday, 17/10/2019 | 6:22 UTC+1
Zonnestroom Tilburg

OVER TECHNISCH BUREAU JESSEN

Technisch Bureau Jessen is een elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in de Tilburgse wijk Reeshof. Vanuit deze thuisbasis werken wij door de hele regio aan diverse elektrotechnische projecten voor een brede kring van zakelijke en particuliere klanten. Onze ervaring als elektrotechnisch installatiebedrijf loopt daarbij uiteen van het aanleggen van elektrainstallaties en verzorgen van high-tech huisautomatisering tot aan industriele toepassingen. Ook Duurzame energieopwekking door zonnepanelen behoort tot onze specialisaties.

Wilt u weten hoe wij als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn ontstaan, of bent u benieuwd naar onze visie voor de toekomst? Technsich Bureau jessen vertelt u graag meer over de historie van ons bedrijf en de unieke waarde die wij u kunnen bieden.

DE GESCHIEDENIS VAN TECHNISCH BUREAU JESSEN

domo-phone
Hoe kan een jong elektrotechnisch installatiebedrijf beschikken over meer dan 30 jaar aan expertise en ervaring? Technisch Bureau Jessen weet het antwoord: door bestaande kwaliteit voort te zetten en uit te bouwen.

Begonnen in 2003 met de insteek dat dienstverlening klantgerichter en effiecenter kon, is Jan Jessen nog steeds de drijvende kracht achter Technisch Bureau Jessen. Geboren met de multi-meter in de hand, is geen enkele opdracht of storing te klein of groot. Na 7 jaar een sterke naam op te hebben gebouwd is Dave Jessen bij Technisch Bureau Jessen gekomen. Meer arbeidskracht en nieuwe inzichten hebben ervoor gezorgt dat innovaties en technologische ontwikkelingen opgenomen zijn in ons diensten pakket. Hierdoor kunnen we alle service bieden die op elektrotechnisch vlak noodzakelijk is om een veilige en moderne installatie te realiseren.

 

ONZE VISIE ALS ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF

20120730_111715
Elektrotechniek speelt een belangrijke rol in de wereld om ons heen – oude systemen en nieuwe systemen moeten veilig en stabiel naast elkaar kunnen werken. De snelle ontwikkeling van innovatieve elektrische toepassingen moet daarbij op de juiste manier aan ons dagelijks leven gekoppeld worden. Als elektrotechnisch installatiebedrijf zien wij hierin voor onszelf een duidelijke verantwoordelijkheid.

De visie van Technisch Bureau jessen als elektrotechnisch installatiebedrijf is verder duidelijk: wij willen onze klanten maximale service bieden. Dit kan alleen door bij ieder project opnieuw te zoeken naar de perfecte oplossing en daarbij net dat stapje verder te gaan dan u verwacht. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op

CONTACT US

Email: Info@zonnestroomtilburg.nl

Phone: 013-8898752

Deze diashow vereist JavaScript.